jueves, 4 de octubre de 2012


ET IN ARCADIA EGO...




Aquest  quadre va ser pintat per el frances Nicolas Poussin,és un oli. és va fer  a la epoca del classicisme.Va ser pintat al 1637 i 1638.és troba al museu del Louvre, de París.Et in Arcadia ego, significa, els pastors de l'Arcàdia.
Encara que el biògraf de Poussin,André Félibien Él tradueix com: '' en Arcadia estic jo. El quadre represanta a tres pastor idealitzats i una dama disposats devant d'una tumba austera. L'arcadia esta a Grecia.La seva intenció era transmetre un contrast irònic al representar la mort, amb l'entreteniment i l'alegria de les nimfes i altres habitants de l'Arcàdia.Et in Acadia ego, va ser l'anagrama,que els va portar a una esglésiam Rennes le Chateau (França) on van descobrir un dels secrets d'aquella església catòlica.També va aparèixer a la pel·lícula El código Da Vinci".

Relació de "El código Da Vinci" amb et in arcadia ego:

La relació és el Priorato de Sion (és el nom d'una  societat secreta, la qual guarda en secret tot l'argument de "El código Da Vinci".


Descobriment relacionat amb una possible dona de Jesucrist en un papir.



Fragmento del papiro. Imagen: Karen L. King. Fuente: Universidad de Harvard.









Es va trobar a Egipte. Karen king la professora explica que Aquest fragment demostra amb 4 paraules que Jesus va estar casat.Jesús els va dir: "La meva dona"..., diu la frase en un fragment de papir, del segle IV. És un troç borrós, amb vuit linies escrites,El descobriment va ser dit a Roma i obre un gran debat sobre el suposat matrimoni de Jesucrist i Maira Magdalena i si un dels seus deixebles era una dona.